lördag 1 januari 2011

Gott Nytt 2011

fyrverkerier i Sydney

"Å då slog det mig plötsligt... " här väljer vi att varje Nyår fira in det nya året med skumpa, god mat, sprit och mer skumpa samt raketer och annat bjäfs. Men hur är det nu handen på hjärtat, att fira att det är nytt år innebär ju alltid att vi som står där med våra glas snart kommer att vara ännu ett år Äldre.


snöig stäveka väntar på töväder

Ja menar visst ska vi kunna fira att vi får hänga med ett år till och därmed uppnå en sk aktningsvärd ålder. Men??

Skit i mina flummiga vanvettiga betraktelser, det är nytt år med allt vad detta kommer medföra. Genom fönstren på Söbben såg jag och min älskade hur raketer sköts upp i himlen på andra sidan sundet för att fira in det nya året.

Å andra sidan var det förra inte alls kass, nej snarare tvärt om det har varit en fantastiskt 2010, vi har seglat, varit på bröllop, njutit av västkusten på alla sätt. Vi har banne mig haft det rent förbannat bra.,... återstår att hoppas att det kommande blir minst lika bra.

s/y esther finns där under snön

Tar man dock och fyller hela kroppen med kärlek som man sedan delar med sig till sin partner. Ja då kan det inte bli fel....

Placerar man sedan hela kompotten på vårt Söbben, ja då kan inget bli fel. Vi hinner inte mer än till Lidköping innan vi på något sätt översvämmas av känslan att vi snart är Hemma.... Men som sagt då har vi en del kvar att köra innan vi är framme.

Väl här, uppfylls vi av ett lugn och trivsel som saknar motstycke. Detta trots att som vanligt har vi en smärre invasion av katter med oss i bagaget.

kram alla läsare och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi därför er alla.

Johnny o LiseLott


Inga kommentarer: