tisdag 31 maj 2011

mer storstads vånd....jerrk

Så var det dags att ännu en gång se Storstadens nackdelar i vitögat. Nu mer än ett år sedan förra incidenten händer det igen. Detta på FINA Östermalm och inte ute i stadens ghetton.

Då för över ett år sedan kom vi ner till vår Jagga en morgon för att finna att sidorutan var sönderslagen och en ytterligt enkel billig bärbar cd-spelare saknades. vilket medförde anskaffning av en ny ruta och montering av densamma. Stöldgodsets värde var troligen mellan 1 o 200,oo kr! reparation av bilen gick loss på några tusen.

Så blev det morgonen den 31 maj, på vindrutan den snart sagt obligatoriska p-boten i lysande gult och höger sidorruta sönderslagen. Framsätet fyllt med glaskross och den billiga GPSn borta. Återstår nu efter sanering av bilen att skaffa en ruta och montera densamma. GPSn, tja har vi klarat oss utan en dylik manick i snart ett helt liv, lär vi klara oss även nu. Återstår att se när en dylik ska inskaffas igen, dock var den väldigt praktisk att ha speciellt när vi är ute och seglar. Då trots att det är en bil-GPS den också ger oss en exakt positionsbestämning på havet.

I morgon lastar vi i alla fall katter och massor av annat för att köra till Orust, HURRA bort från ligisterna och P-vakterna på Östermalm.

Inga kommentarer: