torsdag 21 juni 2012

Terrror attack i centrala Sthlm

Solen skiner över Hufudstaden när jag kommer ut på gatan intet anande om vad som just i samma ögonblick sker alldeles i min närhet. Promenerar lugnt i riktning mot "Fältan", undviker att trampa i sopor slängda på trottoaren ett knappt 20-tal meter från ett antal stora uppställda sopcontainers. 

En mängd människor är ute för att handla inför Midsommar. 

Nu inser jag att något Allvarligt skett i kvarteret närmast "Fältan", för där bakom mig kommer fordon körande med hög hastighet. Att fordonet är specialbyggt för denna form av insats är lätt att se då extriören av det talar sitt tydliga språk.

Attackfordon att användas vid räder mot Terrorister.

I nästa sekund bromsas det in kraftigt och parkeras i körfältet för att på detta sätt förhindra att någon Terrorist undkommer! Bakom ratten, med motorn fortfarande igång sitter föraren fullt beredd att ta upp och försvinna från platsen snabbt. Dörrarna öppnas och ett antal Lego-knektar lämnar fordonet för att göra sin insats mot Midsommar - Shopping - TERRORISTERNA. 

Skyddsglasögon ingår i utrustningen.

Det starka solljuset gör att denna Attack lego grupp självfallet bär för dagen lämpliga skyddsglas, samt den obligatoriska stridmunderingen anpassad till uniformen. Männens skepnad visar att det här är fråga om riktiga proffs, som inte lär lämna platsen för än uppdraget är slutfört.

Special styrkornas baskrar här i grått till skillnad från de Gröna Baskrarna.

Snabbt drar de sina Digitaliserade Vapen och attackerar var sitt mål. Något som får en barägare att snabbt söka skydd för sig och sina tillhörigheter. Mål efter mål elimineras med alla tänkbara vapen, allt för att dessa knektar sedan kan påvisa att uppdraget slutförts på ett proffesionellt sätt för sina befäl och uppdragsgivare. Varje Terrorist registreras för att senare kunna lagsökas.

Ett av flera olika Digitala attackvapen som används flitigt 

Under ett par minuter fortgår operationens som uppenbarligen varit väl planerad. Ett stort antal Terrorister oskadligörs, innan dessa legoknektar åter tar plats i det skyddande fordonet som med hög fart avviker från platsen. 


För mig som betraktare kunde det rört sig om ett bankrån, men dessa uniformerade knektar visade tydligt att de var i Statens tjänst. Ute för att oskadligöra Hufudstadens terrorister när de minst anade det.


Lycka är att: kunna lämna hufudstaden och dessa attackstyrkor bakom sig och försvinna till en plats där de inte dyker upp och attackerar allmänheten så snart de kan.


Att finnas som en säkerhet för allmänheten ingick i dessa Knektars jobb på den tiden då företaget började sin bana. att det nu utvecklats till ett Vapen emot samma allmänhet borde få dess grundare som enl uppgift lever o verkar på Nya Zeeland att må mycket illa!!

Inga kommentarer: