onsdag 22 december 2010

"GOD JUL"


Kalendern talar sitt tydliga språk och avslöjar att det är den 22 December, en titt ut genom fönstret visar på ett av mina stora hatobjekt-snö. Något som får mig att längta efter den sk växthuseffekten. Den tycks ha blivit nedröstad, men effekten av det borde varit att Miljöpartiet återgick till att vara ett microparti med högtalare har uteblivit.

Gårdagen avslöjade att det band jag hade fram till för omkring 10 år sedans Bassist nu misstänks för ytterligare mord i Malmö. Något som självfallet gör mig både bestört och förbannad. Misstänker att han kommer försörjas av våra skatter under många år framöver.



Året som gått har bjudit på fler överasskningar av det positiva slaget. Med våren kom sjösättning av vår segelbåt och första resan till vårt Söbben. Nu passade gubben på att fylla 60 och fick fölsepresent i form av en Burns Gitarr!

Dags så för vår seglats via Göta Kanal till vår båts nya hemmahamn. På svaj vid boj vid Söbben Orust. Underbara dagar/nätter som kantades av en mängd fantastiska naturuppleveleser och missöden.





Sommaren på Orust var självfallet fantastisk med gräsklippning, bad och bara såå skönt. Även om min kära Lise-Lott och undertecknad hoppats på i alla fall någon enstaka vecka på tu man hand, denna förhoppning gick dock i sank när döttrar som sagt att det skulle vara såå trist och därmed inte skulle vistas hos oss, snabbt ändrade sig och istället delade vår sommar i paradiset. LL´s föräldrar reste från Norr och kom på besök vilket innebar att de för första gången fick prova på segling.


Efter en fin sommar där "Doris" och "Maja från Malö" passade på att dejta någon grannpojke kom så produkten i form av att "D" fick en kattunge och "Maja" fick fyra sötingar. Huset fullt av katter med andra ord. För oss gäller det nu att kunna finna nya mattar-hussar till dessa kissar.

Det har med andra ord varit ett underbart 2010 för oss vilket gör att vi självfallet hoppas på ett minst lika fint 2011.


GOD JUL önskar vi därför till alla våra läsare.

Inga kommentarer: