måndag 1 augusti 2011

Mat o värme



Ja vem katten har behov av mer än detta som överskriften anger. Ja du som läser har garanterat rätt i att i alla fall undertecknad har ett stort behov även av kärlek. Så medan jag väntade och väntade och längtade efter min söta Lise-lott tja då dök Sten alias "G-G-G" upp på Söbben i en svart charmig lådda kallad Skoda. Låddan var dock synnerligen väl utrustad med stort glastak, cool stereo och riktigt grymfeta pimp-my-ride fäljar som nästan saknade däck.


Med i bagaget fanns dessutom ett par guror, en stärkare och en annan makalös manick, samt lite gott att dricka när andan och kvällsmörkret föll på. Klart är att Sten stormtrivdes på Söbben och som en extra njutning passade han på att agera fenomenal kock.


Ja vi han med en segeltur också innan han drog på för fulla segel i köket, där han självfallet placerade om allt innehåll efter eget behag. Vi kommer därför att ägna ett par dagar att söka efter stekspadar, knivar och annat bra att ha i ett kök.





Kvällarna avslutades med ett dopp i havet nere vid Henåns fina badplats där självfallet även 80+ faster Mariann var med för en simtur.


När Liselott så äntligen kom hit engagerade sig Sten vid spisen och framställde en Cordon Bleu som hette duga. Jösses vad det åts.



Uppe med tuppen var så Sten klar för hemresa till Köping idag på morgonen långt innan jag hade tänkt vakna. Gjorde dock det enda tänkbara, först kaffe o macka, sen hej då Sten, sedan ytterligare ett par timmars sömn.

I morgon väntar agerande av färdtjänst, samt Llidl besök i Uddevalla. Kanske dyker det upp ytterligare något vem vet.

Ha det bra alla läsare från ett underbart soligt , salt och skönt Söbben/orust.

Inga kommentarer: